Ons team

R.A.H. Engelsing (Rolf) (DGA)
Meer dan 35 jaar ervaring in alle sectoren van de vastgoedmarkt. Het directeurschap van Engelsing Makelaars gaf hem een brede scope op de gehele vastgoedmarkt en een enorm netwerk. Rolf Engelsing is als directeur- aandeelhouder verantwoordelijk voor de verwerving, vastgoedgelieerde zaken en de strategie per pand. Hij bepaalt samen met het team de focus voor de korte en lange termijn van de onderneming.
P.M.J. van Heijnsbergen (Peter)
Sinds 1999 financieel directeur binnen Engelsing Makelaars. Inmiddels eindverantwoordelijk voor de financiële en organisatorische gang van zaken van Engelsing Beleggingen. Rondde na het VWO en NIVRA ook Nijenrode succesvol af. Ruim twintig jaar actief in de financiële wereld.
P.G. van Rooy (Paul)
Paul is inmiddels vijftien jaar in diverse disciplines actief in vastgoed, waaronder drie jaar in de projectontwikkeling en daarna vier jaar als retailmakelaar bij DTZ Zadelhoff. Binnen Engelsing Beleggingen is hij medeverantwoordelijk voor de acquisitie, verhuur en alle commerciële aspecten.
R. Aalbers (Ronald)
Voorheen vijftien jaar actief in diverse functies binnen Engelsing Makelaars. Tegenwoordig is Ronald verantwoordelijk voor het portefeuillebeheer in de breedste zin van het woord en voor het administratieve traject binnen Engelsing Beleggingen.
W.M. Muller (Martijn)
Na vijf jaar Engelsing Makelaars en twee jaar Meeùs Groep kwam Martijn het team van Engelsing Beleggingen versterken. Martijn is Portefeuillemanager en eerste aanspreekpunt voor de verhuur van woonruimte. Hij is daarnaast verantwoordelijk voor het office management binnen Engelsing Beleggingen.